четверг, 21 марта 2013 г.

10 якісних українських буктрейлерів

Графічний роман, кулінарна повість, мысленные зарисовки, алхімічна комедія, перший український технотрилер - що вам більше до душі? Якщо вам так само непросто визначитись, як і мені, або якщо ви шукаєте ефектний спосіб інтерактивної реклами цікавих книг, що були надруковані протягом останніх 2-х років, скорше за все тут допоможуть буктрейлери.

Подивитися 10 вітчизняних буктрейлерів до цих та інших книг можна тут. Те, що мені особливо сподобалось, я, звичайно, перетягнула собі:

Графічний роман “Даогопак” (Максим Прасолов, Олексій Чебикін, Олег Колов)



Це захотілося прочитати - Макс Кідрук. «Бот»
 -- це гостросюжетний роман, в якому поєднуються сучасні технології, людська психологія та чисто голлівудський «екшн». Події в книзі вигадані, проте все решта — місця, природні об'єкти, техніка, зброя, фізіологічні особливості живих організмів і т.п. — цілком реальне. Майстерно описані технічні деталі роблять роман небувало реалістичним.
Під час роботи над романом автора консультували кандидат наук з хімії, лікар-фізіолог та психіатр. Всі технології, описані в романі, існують насправді.




Буктрейлер до кулінарної повісті від Оксани Лущевської та Лани Світанкової «Солька і кухар Тара-пата»




2 комментария:

  1. Цікаво, я бачила інфу про технотрилер в групі ВК бібліотеки міста Рожище. Він якраз у цій бібліотеці робив презентацію книги http://vk.com/public27320420

    ОтветитьУдалить
  2. Дійсно цікаво! Видно, що бібліотекарі тримають руку на пульсі часу.

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...