четверг, 2 июня 2011 г.

В стінах питного закладу...

Пригадую, як ще досить недавно жартувала щодо майбутнього бібліотек, посилаючись на таку картинку. А тим часом у Києві... 

У цьому році в Києві відкрився незвичайний музей - єдиний у світі Музей тролейбусного талончика. Ініціаторами його створення стали власники одного з пабів, тому музей розміщується в стінах питного закладу.

Завдяки цьому вхід до музею - безкоштовний. Крім того, поповнити експозицію може будь-хто. Підходять тролейбусні талончики будь-якого часу з усіх країн. Єдина умова - такого талону не повинно бути в колекції. У подяку адміністрація музею-пабу пригостить відвідувача пивом.

Музей розташований в самому центрі Києва, за адресою: вул. Прорізна, 21 (метро "Золоті ворота "). Джерело

Хто зна - нові публічні/приватні/спеціалізовані бібліотеки зараз в країні не будуються і, за рідким виключенням, не відкриваються, то може тепер будемо чекати, коли ініціаторами їх створення, подібно до музеїв, стануть власники питних закладів? :) 

3 комментария:

  1. Щось давненько я по Прорізній не ходила.. :)

    ОтветитьУдалить
  2. Ага, і у моїй колекції "фантиків" є талончики, треба зважити, чи хочу я їх змінити на пиво:-) А от бібліотеки будують, Пані! Одна з найкращих, що ось-ось "впливе" в історію бібліотечної архітектури - бо схожа дійсно на корабель! нова будівля Бібліотеки Донецького технічного ун-ту. Збираємо подарунки на новосілля!

    ОтветитьУдалить
  3. Ого! Ду-уже цікаво! Глянула http://www.library.dgtu.donetsk.ua/?p=50&lang=ua - будівля справді вражає! Там напевно і для музею, і для "культурно-бібліотечного пабу" місце знайдеться :).

    Можу лише привітати і персонал, і користувачів бібліотеки з таким гарним та модерновим приміщенням і побажати, щоб всередині все було не менш вражаюче, ніж ззовні...

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...