четверг, 15 декабря 2011 г.

Блогерам из ЖЖ подсластят ЖЖизнь

ЖЖ не люблю принципиально (не очень серьёзно, не очень красиво и удобно - в общем, как по мне, то всё как-то "не очень"), хотя надо отдать ему должное - когда-то с него всё блогерство на наших просторах и начиналось. Но вот какие молодцы ЖЖ-ковцы, а? Ценят и поддерживают свои таланты:


Ілля Дронов, якого нещодавно було призначено на посаду керівника LiveJournal Russia, розповів у своєму блозі про те, що у наступному році ЖЖ планує виділяти гранти на просування цікавих, але маловідомих блогів і спільнот, а також на створення нових неординарних журналів.

Сума гранту складатиме 30 млн. «жетонів», які журнали, що їх отримають, зможуть витратити на «промо, платні сервіси, подарунки користувачам чи будь-які інші речі, на які ці жетони можна витратити». Дронов додає, що журнали також отримають «маркетингову підтримку з боку ЖЖ та за його межами».

У коментарях до цього посту користувачам пропонується відзначати журнали, які, на їхню думку, варті подібної підтримки. Також пропонується анонсувати ідеї (з планом  їхнього подальшого розвитку), які користувачі «готові реалізувати у ЖЖ», однак розкрутка яких потребує матеріальної підтримки.

Остаётся только позавидовать счастливым блого-жителям ЖЖ и пожелать им по-больше таких вот Жжетонов и надеяться на то, что возможно когда-то под Новый Год Blogger тоже вспомнит  про свои маленькие, да удаленькие таланты и сделает для них что-то... хорошее :) 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...