вторник, 18 сентября 2012 г.

Нове-старе оптимістичне

Так склалося, що вчора, 17 вересня, після тривалої перерви "за сімейними обставинами" для мене врешті-решт розпочався новий робочий рік.

За минулий рік відбулося багато цікавого, багато чого змінилося, але залишилося основне - старий надійний фундамент та дах над головою (в буквальному розумінні - наш гарний офісний дах на вул. Саксаганського ;)) та мої дорогі.... просто улюблені :) колеги, з якими так добре та комфортно працюється.

А що нового? Нова гарна кавоварка на старій добрій кухні (заходьте на каву!), нові гарні дівчата люди в офісі (трохи свіжої крові ніколи не завадить), нові яскраві постери та ін рекламні матеріали від численних бібліотек-грантерів по всіх офісних стінах, нові купи грантових звітів, які я ще до-оовго буду вивчати, нові амбітні робочі плани зі старим лейтмотивом "вперше в Україні" (вже скоро!) та ду-ууже багато нових, переважно англомовних книжок на старій полиці Бібліомоста під назвою Book crossing.

Оце так, дуже коротенько та (згадуємо старі звички) емоційно-оптимістично. Всім гарного дня, заходьте частіше - танці розпочинаються знову ;)    

2 комментария:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...