четверг, 27 декабря 2012 г.

Свято наближається - opa, Gangnam style!

Після того, як московські бібліотекарі станцювали Gangnam style (очевидно, з нагоди наближення Нового року) у бібліотеці, я зрозуміла, що зробити оригінальне новорічне привітання для своїх читачів цього року мені буде важко :)

Тому просто, без поетики та естетики - вітаю всіх з Новим Роком, з новими ідеями та проектами, які ви обов'язково реалізуєте, з новими грантами та іншими перемогами, які ви обов'язково (якщо будете щось робити :)) здобудете та з новими вдячними користувачами (для бібліотекарів) та однодумцями (для всіх інших), які у вас обов'язково з'являться у 2013-му!

І на останок хочу поділитися (вже Gangnam style так Gangnam style! :)) декількома бібліотечними привітаннями з різних регіональних тренінгових центрів при обласних бібліотеках. Свято наближається - всім гарного новорічного настрою!

   


4 комментария:

  1. До речі, чула, що британці збираються внести фразу Gangnam stlye до словників, бо вважають, що вона надовго затримається у мові. Он як! А я, чесно кажучи, не зовсім розумію, що вона означає, тільки здогадуюсь :) Треба справді "озадачити" Гугл.
    Все це офтоп.
    Головне - зі святами!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Та це просто всі як подуріли з цим Gangnam style, такий собі "масовий психоз" або таємне застосування нового нейро-музичного кодування :). Зі святами!!

      Удалить
  2. Предлагаем присоединиться к флэш-буку всех желающих!!!
    http://sbiblioteka.blogspot.ru/p/blog-page_5955.html

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо за приглашение, но у меня нет "своей" библиотеки - базы :), поэтому я за ним только наблюдаю

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...