четверг, 21 апреля 2016 г.

In Tech we Trust #iForum

или "до чего дошёл прогресс"

Раньше, бывало, я очень расстраивалась, если в силу каких-либо объективных обстоятельств пропускала те или иные интересные/вдохновляющие/обучающие и в-нужную-сторону-ненавязчиво-направляющие мероприятия.

Сейчас же я всё больше радуюсь :). Не потому, что успеваю везде, а потому, что хоть и не очень детально и глубоко, но обзорно и "по верхам" могу пробежаться по самым интересным из них в любое удобное для меня время онлайн. Достаточно зайти на twitter или FB.

Так и сегодня - заглянула на FB, а там... мама дорогая!
Сьогодні 20 квітня у Києві в МВЦ проходить ‪#‎iForum‬ - найбільша оффлайн-конференція в Україні. Формат заходу передбачає сесії з доповідями, виставкову зону, різноманітні активності.
5 паралельних сесій, що охоплюють питання інтернет-бізнесу/стартапів, реклами і просування, інтернет технологій, освіти в інформаційну добу, svod europe conference/icity/smart cities forum.

Если хотите повторить мой опыт - заходите на #iForum  - уверена, каждый найдёт там для себя что-то интересное. Что особенно понравилось мне:

1. Активность и настойчивость (насчитала около 10 фото с их рекламой :)) бесплатного сервиса SendPulse (web push уведомления). Буду пробовать однозначно - они до меня достучались.


2. Перший у Львові коворкінг для матусь "Небо"



3. Рекомендую до вивчення та ознайомлення розділи "Блоги" та Lectorama (хоча інші також цікаві) Lviv IT School. Це справді цікаво та, зрозуміло, безкоштовно. До речі, завтра (21 квітня) вони відкриваються у Києві, і ще не пізно зареєструватися (та сходити... ножками) на урочисте відкриття.

4. Знову Львів (мені важко довго не писати про це місто, до того ж я періодично там перебуваю з дітьми, то ж маю шкурний інтерес :)) - проект LITS4kids.

LITS4kids's photo. У нас немає нудних домашніх завдань, які забирають час дитини, не даючи їй нічого взамін. Жодних зошитів, жодних книжок. Лише творчі завдання, які або розвивають технічні навички програмування, або мотивують дитину задуматися над власними вподобаннями, майбутнім, цілями та суспільно-важливими проблемами. Навчайтеся весело та цікаво разом з нами.

5. І, наостанок, якщо ви (раптом) ще не слухаєте-не дивитесь перше україномовне мандрівне онлайн-радіо Radio SKOVORODA ("Прогресивне, відкрите, незалежне, створене командою досвідчених медіафахівців нового покоління") та (давно) не були у Львові, то дуже рекомендую розпочати прямо зараз. Я плохого не посоветую :)

2 комментария:

  1. Radio SKOVORODA очень понравилось, спасибо!) будет что послушать)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. На здоровье, Ольга! Я в них тоже с первого взгляда влюбилась :)

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...