понедельник, 18 февраля 2019 г.

#DanceYourPhD 2017 - Building up #creativity

Угу, креативність вона така)... словом, недарма її називають однією з ключових компетентностей 21 століття. Креативним зараз, до того ж, добре різні модні роботодавці платять, особливо за сумісництвом. Тому, як то кажуть, не прогавте... даруйте, не знаю де та буква на планшеті, а комп мені молодший вже давно доламав :(.

До речі, шикарний танок. Фізику і біологію танцювати значно легше, як на мене. Там все чітко, схематично, іноді впорядковано, іноді більш хаотично, але зрозуміло і працює за чіткими законами або механізмами. А ти попробуй якусь мовознавчу, соціологічну чи суспільно-політичну роботу станцюй... Тут, як на мене, автор і його науково-танцювальна команда впоралися із задачею на всі 100. Впевнена, наші студенти та науковці також покажуть клас. І не один раз ;).


Хай щастить усім креативним, натхнення вам! І пам'ятайте: #наукаОб_єднує, аж ніяк не навпаки. І фейсбук - це місце для пошуку й об'єднання спільних, а особливо міжнародних, друзів, а не постійний пошук ворогів та їхнього поливання брудом, помиями та іншими відходами і продуктами переробки людського організму)).

1 комментарий:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...