понедельник, 8 ноября 2010 г.

Проект "З любов`ю до жінки" - силою фотографії привернути увагу до проблем прекрасної половини людства

Як би до них долучитися? Може би хтось проект написав чи там... Не-бізнес план :) 


У Рівному відкрито V Міжнародну фотовиставку «З любов`ю до жінки». На ній представлено роботи 69 відомих фотомайстрів з України, Аргентини, Бангладеш, Німеччини, Угорщини, Індії, Ізраїлю, Італії, Нідерландів, Польщі, Румунії, Росії, Іспанії, Шрі-Ланки, Тайваню.

Організував фотовиставку львів’янин Юрій Тітовець, який за фахом працює лікарем-гінекологом й очолює медичний центр "Клініка Юрія Тітовця".

Як сказав Ю.Тітовець, проект "З любов`ю до жінки" створено для того, щоб виразною силою фотографії привернути увагу соціуму й громадськості до проблем прекрасної половини людства, до їх переживань, радощів та успіхів, підкреслити чарівність і неповторність жінки, незалежно від національності, добробуту й країни її проживання.

У цьому проекті важливу роль відіграє і соціальна складова. Вона полягає у тому, що одночасно проводять різноманітні благодійні аукціони, аби виручені кошти направити на реалізацію тих чи інших проектів для допомоги жінкам.

Мені дуже приємно презентувати цьогорічний салон у Рівному”, — сказав Ю.Тітовець. — Цього разу виставка особлива, адже після Рівного вона вирушить у тур іншими містами України”.

2 комментария:

  1. Я так думаю,среди инициаторов выставки были женщины. забеспокоились, что сильная половина человечества последнее время меняет со страшной силой ориентацию. Так и до кризиса демографического недалеко. Пора спасать мир!:-)

    ОтветитьУдалить
  2. Как по мне, так пора спасать библиотеки :) и делать подобные передвижные выставки с какой-то там изюминкой (щас меня Пан Библиотекарь закопает :)) аля продажи пирожков или танцев в бук-ридерами

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...