среда, 23 марта 2011 г.

Она слышала про твиттер, но не знала на кой он ей

Просто свята за святами... Ще й твіттеру 5 років виповнилося. От на честь першого 5-річного ювілею  запустив вірусне відео з зірками, які розповідають про досвід використання мікроблогінга.




Хоча мені напевно ближче відео "Twitter in Plain Russian" - подивіться, може сподобається...





А чи багато наших бібліотек та бібліотекарів використовують твіттер?  І яка їм від цього користь?

Хочете про це поговорити - долучайтеся до дискусії Твіттер для бібліотекарів, яка розпочалася 4 місяці тому, і яку напевно варто продовжувати й зараз.

6 комментариев:

  1. На твиттере зарегистрировалась, но скорее для того, чтобы просто разобраться что там и к чему в этом сервисе, о котором столько говорят. Впрочем, возможно, все еще впереди...

    ОтветитьУдалить
  2. @VolNa: я с удовольствием слежу за вашими записями через твиттер :). Попробуйте и вы за кем-то интересным и близким к вам последить - чем больше таких людей и организаций будет, тем больше вы его (твиттер) полюбите :)

    ОтветитьУдалить
  3. Гіки в радіо-т кажуть, що через твіттер вже відмовилися від рсс - начебто так їм зручніше. Я обожнюю твіттер, але не відмовляюсь від рідера, і на жаль, навіть твіттер не лікує мене від графоманства ))

    ОтветитьУдалить
  4. @Наталья - ну, на то вони і гіки :). Я теж не зовсім уявляю собі сервіс, який може бути зручнішим за рсс...

    ОтветитьУдалить
  5. Возможно, последую вашему совету. Вы ж зря не посоветуете... :)
    Нет, серьезно, я и сама подозреваю, что у твиттера могут быть хорошие возможности, например, для продвижения блога и расширения своего круга знакомых. Но как-то вот не хватает меня на все..

    ОтветитьУдалить
  6. я використовую лише twitterfeed для автоматичного розмішення постів блогу на Твіттері та Фейсбуці, до інших можливостей теж "не дібралась", але впевнена, що вони яскраві і корисні... Бібліотека Конгресу США, до речі, архівує всі твіти (кажуть, для майбутніх поколінь:-), так що як хтось недавно писав "думаємо, цвірінькаючи":-).

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...