пятница, 20 мая 2011 г.

А ви як відзначаєте День Твіттера?

День Твиттера отмечают пользователи портала микроблогов Twitter 20 мая. Днем рождения сервиса был выбран 140-й день в году - в знак 140-символьного ограничения для сообщения в Twitter.

Я, чесно кажучи, довідалася про цей Особливий День лише біля 17 год. І написала за сьогодні зовсім небагато твітів. І... взагалі день якійсь трохи дивний видався - то кудись бігти треба, то щось іде зовсім не за планом... Але результат ніби непоганий - дещо корисне таки набігала і певні цікавинки з мережі (звичайно, не без допомоги твіттера) повитягала.

Так що зі святом... і (нарешті!) завершенням цього тижня! 

7 комментариев:

  1. Ну вот, такой праздник пропустила... а ведь можно было отметить! :)
    Но вас, Pani Ne Bibliotekar, поздравляю. Чирикайте - и себе на здоровье, и нам для пользы дела!

    ОтветитьУдалить
  2. Ой, і я пропустила, виявляється:-) Але ще є кілька годин в дні 20 травня, тож принагідно ВСІМ, хто вміщається в 140 символів (у мене майже не виходить:-( - ВІТАННЯ і веселого цвірінкання!

    ОтветитьУдалить
  3. Да, и я пропустила... Вся была в обсуждениях поездки наших библиотекарей в Нижний Новгород в библиотеки. А ведь вспоминала про Твиттер, думала, как было бы хорошо делиться в нем впечатлениями... но, увы-увы...

    ОтветитьУдалить
  4. Да и я особенно не отмечала (мороженое в стаканчике не считается :)

    ОтветитьУдалить
  5. А найцікавіше, що це свято придумано у Львові, одним із організаторів зустрічей користувачів твіттера у Львові - Петром Неком - було створено сайт http://twitterday.org і локалізовано на різні мови. Ось. А заодно і запрошую на http://lviv.twevent.org.ua :) 27 cthgyz

    ОтветитьУдалить
  6. О класно! А ще таку твіт-мапу, сьогодні правда, відкопала :) "твіттер в Україні http://t.co/jnnoNYY"

    ОтветитьУдалить
  7. Electric - цікаво, дякую за інфо! Кожного разу дивуюся... чого тільки у Львові не придумають - то ж є щось таке навкого цього (мого) міста... творче та креативно-надихаюче :))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...