среда, 31 августа 2011 г.

Блог вам в помощь!

Сьогодні весь бібліотечний і просто блогерський твіттер просто так и гуде з самого ранку. А все тому, що комусь колись (вірно) здалося, що написання дати 31.08 нагадує слово "blog."

Вам теж так здається? Тоді вітаю з International Blog Day 2011! :)
Розповідати, що для мене особисто означає блог - було би дуже довго, можливо місцями навіть складно або незрозуміло. Тому, як не пафосно це звучить, але просто скажу, що блоги (не тільки особисто мої, але в тому числі й вони) змінили моє життя, додали багато солі-меду-перцю :) до моєї щоденної роботи, професійного й особистого спілкування, і взагалі якось так ... ЖИТЬ СТАЛО ЛУЧШЕ, ЖИТЬ СТАЛО ВЕСЕЛЕЕ :)

Побачимо, як складеться життя й ритм Бібліотечного гопака наступного року - намічаються деякі великі зміни і невідомо, як часто й швидко тепер вдасться тішити публіку новими танцювально-бібліотечними номерами :). Вже думаю - може гопак тимчасово на якійсь там... менует перейменувати? Але ж не хочеться втрачати національний колорит ;)

Словом, на цій оптимістичній ноті вітаю всіх колег-блогерів та своїх улюблених, постійних і не дуже читачів й загадкових, але часом таких цікавих й непередбачених Анонімів з Міжнародним днем блога та останнім календартним днем цього літа! Хай росте, змінюється, розвивається, квітне та пахне наша навколо-бібліотечна й не тільки блогосфера, і нехай блоги завжди додають щось нового, цікавого, несподіваного та приємного до вашого життя.  

Кажуть, що ще в цей день зазвичай прийнято також робити огляди нових/цікавих блогів та потім давати посилання на них з тегом BlogDay на: http://blogday.ru/. Ну, прийнято... але ж правила так приємно іноді порушувати :)

6 комментариев:

  1. Ну, за наши блоги и их понимание теми, для кого мы их пишем! :) Чудится звон бокалов over IP :)

    ОтветитьУдалить
  2. Из тумана выплыл праздник и его история, спасибо!:) Зi святом!

    ОтветитьУдалить
  3. С блогоДнем, всех красивых и библиотекарей, и не библиотекарей! :-))))

    ОтветитьУдалить
  4. Ну от, а хтось за метушнею пропустив Свято, але ж недавно - 25 серпня! святкували День бібліотечного блогера:-) Може вважати увесь серпень благо(блого)сферним:-)
    Все одно: всім вітання! ПНБ - "Гопак" перейменовується виключно на "Горлицю":-)

    ОтветитьУдалить
  5. Коллеги, большое спасибо и щиро всім дякую за поздравления!

    МБ, Горлицю мабуть не потягну, бо тоді стиль суперечив би з характером автора :)

    Цернетка, вот это приятный сюрприз видеть вас в гостях! Только сегодня помечтала - и вот так вот сразу... ;)

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...