пятница, 30 сентября 2011 г.

Трохи лірики з нагоди свята. Бо ми цього варті :)

29 вересня, 23 год 30 хв - "Свято наближається, свято наближається..." - знайшла пісню, якою хотіла всіх привітати. Але вже призабула, як вставляти звуковий файл у блогері :)

Пригадала. А тим часом - ось воно - 30 вересня, 0 годин 5 хвилин - ура!!! (ну майже як на новий рік) - всіх бібліотекарів та бібліотекарок, старших та молодших, традиційних та революційно-інноваційних :) щиро вітаю з вашим професійним святом! Бажаю гарно відсвяткувати цей день у колі своїх колег, улюблених читачів, друзів, спонсорів, керівництва та користувачів, і нехай в цей день на вас чекає багато приємних сюрпризів, заслужених подяк і навіть (хто зна) несподіванок, які додадуть вам натхнення до активної й креативної роботи, якою ви так часто дивуєте нас - не-бібліотекарів.

Доки писала цей текст, таки вирішила долю привітання на користь відео. Не секрет, що я працюю у міжнародній організації, тому про бібліотеки та їх принади для нас заспіває гарний молодий хлопець англійською мовою. Ну, і пропоную в цей день всім разом помріяти про те, що колись і наші бібліотеки стануть не гіршими за цю - гарну, шикарну й модернову, як у цьому відео з Library Song  :)



From Bibliomist,
with Love 

3 комментария:

  1. Дякуємо, Вас також зі святом - http://echzdnepr.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html

    ОтветитьУдалить
  2. Гарна пісня - хлопець заспівав від душі!

    ОтветитьУдалить
  3. @Ганна - так, мені теж так здалося! Взагалі в пісні так само як в паблік спікінг - комплімент аудиторії (в даному контексті - бібліотеці) працює тільки тоді, коли він щирий та правдивий

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...