суббота, 9 октября 2010 г.

Що я іноді бачу в бібліотеці

Насправді, багато чого! Іноді навіть находить таке собі де-жа-вю - не розумієш, де ти знаходишся, в якому часі чи епосі та як ТАКЕ взагалі може відбуватися у бібліотеці. Про фокстрот та ріо-ріту (а ви знаєте такий танок?) у науковій бібліотеці я вже писала; про те, як бібліотека каталася на трамваї через усе місто - також... отже, зараз будуть лише деякі завершальні риси.


Малюнок виконаний в Центральній міській бібліотеці Кропивницького м. Миколаєва 
 Остання робота (ще не зовсім завершена, хоча на перший погляд здається, що їй вже нічого не бракує) з арт-терапії на одному з компів Інтернет-центра бібліотеки.

Нова фішка відділу абонементу в одній з міських бібліотек - такий собі американський варіант для зайнятих або лінивих читачів. Заглянув до зали, знайшов цікаву для тебе сумочку на вішаку з вже готовою підборкою матеріалів, наприклад, любовних романів з романтичною назвою Love Story, прихопив з собою ще й парасольку з цього ж вішака (особливо актуально в цю дощову пору року) і швиденько до дому.
Проект для сліпих користувачів "Дорога к незримому храму", який бібліотека реалізовувала спільно з однією громадською релігійною організацією.

Вже зовсім немолода жіночка-волонтер, активіст однієї з громадських організацій, яка практично живе в бібліотеці вже багато років (каже, що тут же "жила" ще її мама :)). їй навіть виділили своє робоче місце.

Деякі читачі навіть спати в бібліотеці люблять

Зараз деякі собаки читають більше за людей...

Ну, а так виглядають сучасні бібліотекарки (хоч на конкурс краси!) - шановні чоловіки, от де гарних, розумних та, головне ВИСОКОКУЛЬТУРНИХ жінок шукати треба... а не по кабаках :)

1 комментарий:

  1. А сьогодні побачила облиті кавою після "дружнього бібліотечного кава-брейку" стіни в одній обласній бібліотеці - виглядає, що кава-брейк удался на славу і людям вдалося трохи розслабитись :)

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...