вторник, 30 ноября 2010 г.

... и настроение моё улучшилось

Вчора був важкий день (граблі я так і не обійшла :)), сьогодні - все набагато краще, і це цілком нормально - таке в нас всіх часто чорно-біле життя.

Засмутилася правда, що через свою таку омріяну й довгоочікувану відпустку пропускаю IREX New Year Celebration зі всіма мостівськими регіональщиками (я за вами сумуватиму, особливо за Enej-єм:)... і свій улюблений боулінг... але зато я в цей час буду в іншому місці - з книжкою та в купальнику (але не в бібліотеці за склом :)).

І взагалі з'явилося щось таке в повітрі... після того, як випав перший сніг, святково-загадкове. А тут ще випадково натрапила на цей ролік, який вже бачила колись давно, але який вже трохи встигла підзабути...
 

"мелочь, а настроение моё улучшилось". І зрозуміла, що, особливо в світлі останніх активних коментарів у бібліотечній блогосфері, я таки найбільше ціную в чоловіках почуття гумору. Порядність і надійність змістилися в моєму рейтингу відповідно на друге та третє місця :)

Гарного всім вечора та дня, колеги! Коментуйте та критикуйте на здоров'я :)

3 комментария:

  1. Спасибі, настрій справді покращився. мені це якраз вчасно, особливо якщо врахувати, що останніх два дні займалась інвентаризацією...

    ОтветитьУдалить
  2. Как приятно, ведь это и мой любимый ролик! Я его уже давно своим читателям "подарила".

    ОтветитьУдалить
  3. @VolNa: да, заходила сегодня к вам и тоже была приятно удивлена :). Но самое главное - как всё-таки приятно, что наконец-то появилось что-то общее между библиотекарем и не-библиотекарем. потому что несколько дней назад я уже была готова признать, что общего практически ничего нет :))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...