понедельник, 13 декабря 2010 г.

Знову про сільські бібліотеки

Моя колега з Волині нещодавно відвідала одну сільську бібліотеку, сполучену з сільською радою і не змогла втриматися, щоб не поділитися фотографією.

Я теж не змогла :) - Боратинська сільська б-ка. Сподіваюся, це фото додасть вам трохи оптимізму в цей чудовий святковий день, точніше вже вечір і ви забудете про всі нездійсненні плани, цифри та дивні бібліотечні показники, які традиційно публікуються наприкінці року для галочки та які ніхто (окрім самих бібліотекарів :)) серйозно не сприймає...  

7 комментариев:

  1. Шось тут не те. Не у кожної обласної бібліотеки є така будівля. А там - багаті села?

    ОтветитьУдалить
  2. @Vitaliy: там, мабуть, крім ради і бібліотеки, ще і податкова;)

    ОтветитьУдалить
  3. Волинські архітектори та будівельники стали лауреатами і дипломантами 9-го міжнародного конкурсу на кращу інвестицію у сфері будівництва «Дім 2009 – Кришталева цеглина».
    Одним зі лауреатів конкурсу визнано багатофункціональну споруду Боратинської сільської ради Луцького району, яку збудувало товариство «Стир-Агробуд».

    ОтветитьУдалить
  4. @Yedyna - зачьот! :) @Vitaliy: А взагалі села на заході багатіші і за східні, і за центральні, і тим більше за південні. Бувають, звичайно, виключення, але основна тенденція така. Хоч іноді це й сумно, бо в основному таке "багатсво" за рахунок нелегальних заробітків за кордоном, розбитих сімей і нещасних дітей, що виховуються бабусями та вулицею. Блін... начали за здравие, закончили за упокой :), але таке життя...

    ОтветитьУдалить
  5. Які свідомі у нас люди - їдуть на заробітки, щоб для держави сільраду побудувати.

    ОтветитьУдалить
  6. А чому ніхто не згадав, власне про сільського голову - який організував будівництво. Тут треба говорити про досконалий менеджмент та правильний розподіл коштів.

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...