вторник, 14 декабря 2010 г.

Соціальні мережі: дружити треба частіше, глибше, довше

Не думайте, що це в мене така хвороблива фантазія (хоча трохи є :)), це цитата з сьогоднішньої доповіді Оксани Завойко, директора зіркового Агентства цифрового маркетинга Prodigi, яку вона робила в рамках Knowledge Seminars від Американської торгівельної палати.

Чому я назвала їх зірковим агенством - ну, наприклад, вони зробили PROFEO - українська спільнота професіоналів, яка створена для того, щоб об’єднати спеціалістів різних галузей; Лайфхакер та Интернетные штучки. Це з ними (в тому числі) працює Слава Баранський. 

Взагалі, двогодинна презентація була дуже цікавою, цікавішою за аналогічну презентацію, яку робила п. Оксана на MS Blogtober Fest. Що особливо запам'яталося - так це те, що в Росії в 10 разів більше блогів ніж в Україні; 5,5 млн українців відвідують YouTube щомісяця, і що чарівні цифри для І-нету (як для блогосфери, так і для мікроблогінгу та соціальних мереж) такі: 1-9-90. Іншими словами, 1% людей створюють контент, 9% готові коментувати/шарити/лайкати або копіпастити інфо та, як ви напевно вже давно здогадалися, 90% людей тихенько споживають контент та намотують його собі на вус.

Ще дізналася, що після виходу фільму "Соціальна мережа" Україна була країною в світі №1 за прирістом нових користувачів на Фейсбуку - ну, люди в нас завжди були трохи... імпульсивні та фанатичні, сама така :)

Ще поповнила свій словниковий запас новим модним серед онлайн-маркетологів словом - edutament (education + entertainment) та... але про це ви же дізнаєтеся в Новому році, і сподіваюся Вам це сподобається :)

І наостанок відео в тему

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...