понедельник, 27 декабря 2010 г.

Blogging Нeroes - підсумки року, точніше кварталу

Наприкінці року всі модні журнали підбивають якісь там підсумки і роздають якісь там рейтинги. В мене, звичайно, не модний журнал (лише модний блог :)), до того ж він ще молодий і маленький, але я вирішила також не відставати від модних трендів, тим більше що писати в цей чудовий, останній в цьому році понеділок особливо більше нема про що :)

Отже, зустрічайте - абсолютні переможці Бібліотечного гопака в 2010 році:


Номінация "Найпопулярніші публікації":
4. Internet Explorer 9 Beta - чего хотят женщины
3. Контент - валюта Інтернету (враження з MS Blogtober Fest)
2. Еволюція бібліотечних флешмобів в Україні - 235 переглядів
1. Ну звичайно ж, це "Недавній майстер-клас від Пана Бібліотекаря у Львові" - 364 перегляди



Номінація "Сайти-джерела трафіку":
4. Libinnovate.wordpress.com
3. Facebook.com
2. Google
1. Щомусь я знову не дивуюся, але це panbibliotekar.blogspot.com - дякую, Пане! :).
До речі - порада всім молодим чернігівським та дніпропетровським хлопцям і не тільки: хочете підвищити відвідуваність свого блогу - більше коментуйте ПБ або навіть пишіть... ніжно і делікатно.. про ПБ :))




Номінація "Аудиторія":
4. Німеччина ... здається, вже час іноді переходити на німецьку :)
3. США
2. Росія (Илья, Ирина - спасибо! :))
1. Україна


Отже, ще раз дякую Пану Бібліотекарю, Майкрософту, Біллу Гейтсу та своєму чоловікові за їх підтримку :)

Дякую також всім постійним читачам та всім, хто періодично гуляв по цьому блогу в 2010. Сподіваюся бачити вас онлайн (і не тільки) і наступного року - я вже придумала для вас багато цікавенького, не перемикайте!

6 комментариев:

  1. И Вам спасибо,что осчастливили нашу ЧУМотеку своим постом! Увидимся в Новом году:-)

    ОтветитьУдалить
  2. Всім молодим чернігівським та дніпропетровським хлопцям і не тільки - Пишіть не про ПБ, а пишіть цікаво, чесно і від душі.

    ОтветитьУдалить
  3. Всім молодим чернігівським та дніпропетровським хлопцям і не тільки - ... + бажано ще не дуже захоплюватися еротичними фото і відео на своїх бібліотечних блогах. Не всім львівським панянкам це подобається :)

    ОтветитьУдалить
  4. Pani Ne Bibliotekar дякую за цікавий квартальний звіт -)До речі,якщо вже говорити про збільшення трафіку, то не можу не згадати про ще один "гачок". Я з подивом помітила, що найвідвідуваннішим днем на libinnovate.wordpress було 22 вересня 2010 (1292 відвідувачі). А все тому,що Бібліоміст проводив конкурс "З ІТ на Ти", а на нашому блозі був пост про соціальні мережі, бібліотеки та молодь. Отже, конкурс + інформація, що могла бути відповіддю на конкурсні запитання, привела до стрімкого збільшення трафіку. Отаке співпадіння, але ж воно вистрілило -) і це також може бути гарним "гачком" для блогерів.

    ОтветитьУдалить
  5. @libinnovate - так ось куди пішли тоді всі відвідувачі! Напевно, ПБ теж трохи перепало :). Дійсно, чудовий приклад гачка для блогерів!

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...