понедельник, 13 декабря 2010 г.

East or West Home is Best

Як добре бути знову вдома, з І-нетом! :).

Була відсутня лише тиждень, повертаюся - а тут... туризм відірвали від культури (наразі ще не визначилася, чи подобається це мені чи ні... час покаже), у сусідів серйозні заворушки прямо на Червоній площі, народилося купа нових бібліотечних блогів, стіл завалений подарунками та грантовими звітами - life's beautiful :)

До речі, щодо нових бібліотечних блогів - особливо порадував оцей - Фактор доброти. Це не є блог бібліотеки, це є блог благодійної акції, яка ОРГАНІЗОВАНА РОГАТИНСЬКОЮ РАЙОННОЮ БІБЛІОТЕКОЮ З МЕТОЮ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ 8-им ФАКТОРОМ ЗГОРТАННЯ КРОВІ ДЛЯ ХВОРОГО НА ВАЖКУ ФОРМУ ГЕМОФІЛІЇ А 3-РІЧНОГО АНДРІЙКА ІЗ села ДОБРИНІВ РОГАТИНСЬКОГО р-ну. 

Думаю, такі блоги зараз є дуже актуальними, т.я. наближається свято Св. Миколая та Новорічно-різдвяні свята, коли люди традиційно замислюються не тільки над тим, що подарувати власним дітям і рідним, але й згадують про тих, кому повезло в цьому житті менше і які так потребують нашої допомоги та уваги. От вам і соціальна функція блога, яку так любить Пан бібліотекар :) - на сьогоднішній день зібрали біля 4000 грн. і це тільки початок.

До речі, вітаю всіх із сьогоднішнім святом Св. Андрія. Якби я була у Львові, то спостерігала би, як дівчата ворожать щоб довідатися, як звати-величати їхнього судженого (сама таке робила, але мого чоловіка звати зовсім не так :)). Хлопці переважно розважаються по-іншому: розмальовують червоною фарбою ворота та двері дівочих помешкань, а по селах і малих містечках навіть викрадають дерев’яні туалети та відносять їх хтозна-куди.

Сподіваюся, в Києві всі туалети залишаться на місцях, а наші офісні двері ніхто не розмалює червоною фарбою, хоч дівчат у нас ду-уже багато :). Гарних вам блогів та по-більше отаких повних Банок Доброти, як в Рогатині!




  

2 комментария:

  1. З поверненням! Приєднуюсь до Вашого побажання - нехай у кожного у ці передсвяткові дні буде багато повних Банок Доброти!)

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую! Сподіваємось і в наших Банках вітер не буде гуляти. Особливо, якщо нам допоможуть херсонські бібліотеки, які реалізують проект "Мільйон - це просто!" :)

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...