понедельник, 18 октября 2010 г.

Недавній майстер-клас від Пана Бібліотекаря у Львові





Минулої п ятниці мені пощастило побувати на майстер-класі, який (вперше! і, будемо сподіватися, не в останнє :)) проводив Пан Бібліотекар у своєму рідному місті.






Жестикуляція була дуже жвава,
але Галині К. вдалося зазняти найспокійніший момент

Ну шо вам сказати... це була просто бомба! Хто ще не бачив презентації - бігом на блог і читати, читати й коментувати! Особливо оте місце про баян...

















А після презентації Пана Бібліотекаря обступили жіночки й почали фотографуватися. Я би на його місці встановила якійсь тариф, або хоча би попередній запис через блог, але він виявив щиру львівську гостинність і не зловживав перевагами свого становища, мужньо й по-філософські переносячи авації та крики "на біс!"



На жаль, Пан Бібліотекар так і не впізнав мене по очах, хоч я так старанно заглядала в його мудрі бібліотечні очі... ну, у чоловіків завжди важко з інтуіцією...  






















Я обіцяла, що викладу фото - обіцянку виконано!









Поклонниці одразу побігли поспілкуватися з Паном в реалі

22 комментария:

  1. Ой, вже-таки "бомба", крики на "біс"... :D Фоти справді були, але не в такій кількості)
    А по яку руку ви сиділи від мене у тій кнайпі?

    ОтветитьУдалить
  2. Скромність - ще одна ваша принада :). По яку руку я сиділа, питаєте.. а це залежно з якого боку подивитися... По крайній мірі, ви були від мене справа

    ОтветитьУдалить
  3. Здається, я ляпнула щось зайве... але, як кажуть зараз модні підлітки в Росії "поздняк метаться":). То що, мій статус інкогніто розкрито чи як?

    ОтветитьУдалить
  4. У рамках семінару ще була ціла купа різних цікавих подій та доповідей... розповісте про них?

    ...ви були від мене справа... Намагаюсь пригадати... Тобто - (буквально) зовсім поруч? Що ж ви мене тоді в ногу не стукнули?..=)

    ОтветитьУдалить
  5. Ви би мене тоді могли неправильно зрозуміти :). Але як ви хочете скоріше перевести стрілки... Ну добре, ще трохи про вебінар розповім на днях, якщо рок-н-рол про нього до цього часу ще не напише

    ОтветитьУдалить
  6. Искрометный диалог pana и pani! Читаю с удовольствием :))!

    Pani Ne Bibliotekar, однако, вы умеете паузу держать! Где обещанные фотографии? Или факт откупа всё-таки, состоялся? Видимо, блогер- инкогнито другого блогер-инкогнито всегда поймёт...:))

    ОтветитьУдалить
  7. Пан Бібліотекар - я знала, що вам сподобається :). Але не тіштеся передчасно, бо завтра таки будуть справжні фотки... просто я до них ще не добралася

    ОтветитьУдалить
  8. @Pani Ne Bibliotekar: я так і зрозумів, що Ви їх здали на "проявку"). А мені ось сьогодні вже надіслали кілька світлин... об'ємні такі)))

    ОтветитьУдалить
  9. @Pan - Я вибрала тільки найкращі фото - сподіваюся, вам сподобається))

    ОтветитьУдалить
  10. @Pani: так дякую, мені сподобались)) Особливо та, що з Пані-не-бібліотекаркою=)

    ОтветитьУдалить
  11. Я і не сумнівалася (ви ж знаєте, яка я скромна :))... тепер люди будуть думати, що ми з вами ще та парочка... влаштували тут онлайн-дебош на всю бібліотечну блогосферу))

    ОтветитьУдалить
  12. Я легко можу спростувати цю інформацію:)

    ОтветитьУдалить
  13. Але, судячи з розмірів фоток, підкуп частково відбувся :)

    ОтветитьУдалить
  14. pan.bibliotekar, я почему-то думала, что вы невысокий, худенький и в очках... А вы вовсе даже наоборот!!!

    ОтветитьУдалить
  15. Ну вот, и я посмотрела на Пана:-) Как это я такой пост проворонила?! Очень рада,что Пан не субтильный МЧ,как грезился Волне, а мужчина в полном расцвете сил. Это внушает некоторый оптимизм,ведь библиотечному делу так нужны мужские рациональные головы,сильные руки и плечи,и все остальное тоже очень нужно:-)

    ОтветитьУдалить
  16. 2 ЧУМработница - респект за шикарный комментарий :)

    ОтветитьУдалить
  17. я не знаю, як це сказати людською мовою...як би так фоти вставити, що при клацанні на них вони відкривалися у повному розмірі? здається, редактор Блоггеру (новий)це дозволяє? бо наші ясні очі мало що бачать...

    ОтветитьУдалить
  18. Ну, якщо Пан Бібліотекар не проти, щоб його роздивлялися в усіх деталях :) чарівні бібліотекарки, звичайно зробимо! Постараюся найближчим часом!

    ОтветитьУдалить
  19. Дібралась на цей пост рік потому:-) Тішуся бурхливим захопленням-розгляданням деталей:-), але даруйте, де пост про сам майстер-клас і презентація? нагадаєте? пропустила, а заінтригували:-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. МБ, а я дібралась до вашого коментаря ще через півтора року - вибачте, малі діти - ну, ви в курсі :).

      Презентація вже... зараз, щоб не помилитися, здається 3 роки як живе на блозі ПБ + тут на гопаку є посилання на неї зі сторінки "Торбинка корисних матеріалів" - я впевнена, ви її легко знайдете!

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...