вторник, 2 ноября 2010 г.

Нова Big Idea у листопаді

Колеги зі Львова вислали мені сьогодні цікавий лінк і просто чудове відео, яким не можу не поділитися. Тим більш, що річ йде про Ужгород - місто, про яке я дуже багато чула, роздивлялася купу фото, але на жаль ще ніколи там не була.

Постараюся виправитися найближчим часом.


Свято Генерацій в Ужгороді from Garage Gang Kollekitiv on Vimeo.

А взагалі мова йде про цікавий Проект, який передбачає дослідження простору міст та процесу інновацій за методологією People's Atlas, створення мережі зв'язків серед 4-х професійних середовищ міста: владних і бізнес кіл, творчих та громадських інституцій через програму інтерактивних лекцій і творчих майстер-класів, урбаністичні інтервенції та публічні дійства на території мобільного комунікаційного центру Фура-Культура, а також створення, обмін і розвиток нових ідей від жителів міста про те, як місто може бути переосмислене, заснування публічного простору взаємодії Голос Вулиць.

У квітні 2011 року в Києві пройде Фестиваль Ідей, де будуть представлені кращі ідеї і кращим авторам буде вручені гранти на подальшу реалізацію проектів.

Міста 2010-2011 Ужгород, Донецьк, Херсон, Сімферополь, Вінниця.Там, доречі, зараз шукають людей, які зацікавлені у трансформації свого міста в творче середовище і вважають себе принциповими у відкритості до нових поглядів, толерантні до відмінностей, і відповідальні до майбутнього. До участі запрошено людей різного віку і різного роду занять для максимально широкого представлення поглядів і позицій щодо процесу містотворення.

Ви зможете відвідати події у вашому місті і бути поінформованими про розвиток проекту після завершення туру в 5 містах України. Тут можна заповнити онлайн-анкету та приєднатися! Шкода, що Києва немає...

2 комментария:

  1. У нас ця фура була днями, і мене дуже цікавило, що таке "відкрита бібліотека", але не було часу подивитись; а колежанка обіцяласходити - не пішла.Така молодь лінива, тільки ногами треба виштовхувати!...)))

    ОтветитьУдалить
  2. Точно - у них в розкладі Херсон недавно був! Шкода, що не вибралися - попали би "в кіно" :). Скоро має бути відео, я так розумію - подивимося, що цікавого є в Херсоні (крім кавунів та помідорів нічого не знаю :))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...