четверг, 21 июля 2011 г.

#Би(і)бли(і)отеки в твіттері

Не пройшло і тижня, як нарешті знайшла трохи часу і для свого улюбленого "Гопака". Спека тут ні до чого, просто щось я зараз "така затуркана"... :)

Останнім часом у мережевому й бібліотечному світах відбувається багато цікавого, тільки встигай за всім слідкувати. Про бібліотечний світ трохи згодом, а про мережевий - Кажуть, що новостворена соцмережа Google+ б'є всі рекорди за кількістю користувачів та зручністю інтерфейса (але я поки що не планую, т.я. не маю часу і наразі цілком задоволена своїм ФБ, хіба що хтось таки переконає),


а в твіттері вже запрацювали кириличні хештеги.

Перевірила - справді, але поки що ніхто там а ні про #библиотеки, а ні про #бібліотека нічого не писав (ми з купкою навколо-бібліотечних ентузіастів лише трохи поекспериментували, за що ім тим не менш велике дякую), то ж самий час розпочинати, тим більше що незабаром - черговий Всеукраїнський день бібліотек 30 вересня і (як увертюра до нього) - міжнародний день писемності 8 вересня.

centerreading Центр книги и чтения
@Bibliogopak по-моему надо акцию организовать по продвижению #библиотеки вроде #followalibrary


 panbibliotekar ПАН БIБЛIОТЕКАР
@Bibliogopak спробуйте над #бібліотека попрацювати


 Bibliogopak Pani Ne Bibliotekar
@centerreading @chtenie21 @tverlib Ого - какая быстрая (и главное правильная) реакция! :) Что ж,welcome! Работаем на наши # библиотеки вместе

  Центр книги и чтения
мы и другие готовы присоединиться к вспахиванию!

 Bibliogopak Pani Ne Bibliotekar
Так и знала - #библиотеки в твиттере (пока ещё) никого не интересовали. Это ж какое поле для работы открывается для #bibliomist и #ukrlib!

То ж запрошую всіх небайдужих твіттерян приєднуватися до просування  бібліотеки/ библиотеки (можливі й ін.варіації) в цій зараз найбільш динамічно зростаючій в країнах СНД мережі. В тренди навряд чи попадемо - з найпопулярнішим з кириличних #...уи (sorri, из песни слов не выкинешь :)) конкурувати важко, але свою задачу в межах наших і твіттер-можливостей виконаємо.  До речі, про #книги вже пишуть досить активно.
 

2 комментария:

  1. так, дуже гарно! до речі, щодо Google+ друзі надіслали запрошення приєднатися. Наскільки я дізнавалася, одна з найбільш корисних фічей - відеочат з 10 людьми водночас, чого не може підримати ФБ навіть зі Скайпом. Отже, може бути гарною можливістю для нас і для бібліотекарів робити відеоконференції - говорили про це коротко з Оленою Башун.

    ОтветитьУдалить
  2. Справді цікаво, хоча якщо мета чату чи конференції не подивитися одне на одного, а змістовно поспілкуватися, то звичайний скайп-чат для цього - ідеальне рішення. Але звичайно хочеться спробувати і щось новеньке, гарненьке й цікавеньке і побавитися з цим. Так що можемо починати забаву, я приєднуюся :)

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...