понедельник, 17 июня 2013 г.

Як Дмитро Капранов до бібліотеки записався

... і що з цього вийшло, де знаходяться луганські Карпати, та як відбувається типовий віртуальний урок малювання у звичайній районній бібліотеці, як Брати Капранови не любили здавати книжки до бібліотек у дитинстві - про все це та багато іншого ви дізнаєтесь, якщо проглянете свіженьке відео від найулюбленішої в країні бібліотечно-розважальної програми 5-го каналу "Простій ідей":



З нетерпінням чекаю на новий репортаж наступної неділі, але скорше за все перегляну його вже з офісу на ю-тьюбі :) Там же вже розміщені й відео з усіх минулих репортажів - переглядайте, порівнюйте, користуйтеся, критикуйте на здоров'я :). Всі репортажі є різні, але позитивні та яскраві, кожен зі своєю родзинкою. Мені особисто ще сподобалася Феодосія з лідером гурту "Гайдамаки":
 



«Простір ідей» - суспільно-культурний проект про розвиток, оновлення та вдосконалення бібліотек, які, на сьогодні, перестали бути лише осередками збереження книжок та періодичних видань, а стали великим інформаційно-технологічним банком збереження та розповсюдження інформації. Щонеділі разом з відомими українцями «5 канал» доводить, що сучасна бібліотека -- це місце, яке збирає однодумців, яке допомагає реалізовувати творчі задуми та саморозвиватися, це те місце, де людям подобається з користю проводити час.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...