среда, 5 июня 2013 г.

Міні-бібліотеки в телефонних будках Укртелекома вже в Рівному

Що б не казали про повільний розвиток соціальної відповідальності бізнесу в Україні, але прогрес таки спостерігається, і не лише в столиці та навколо великих промислових центрів. Цей факт підтверджує і сьогоднішня новина про відкриття чотирьох міні-бібліотек чи то за американським, чи навіть скорше за англійським або російським сценарієм у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка міста Рівного.

Ідея облаштування таких міні-бібліотек належить відомому рівненському журналісту
Олександру Курсику (хто зна, може він просто уважно читав наші бібліотечні блоги? :), а самі будки надали в рівненській філії "Укртелекому" й за власний кошт встановили. 

Сучасні бібліотеки, що йдуть в люди - візьміть ідею на озброєння, коли будете подаватися на наступні раунди конкурсу! 

Адже філії Укртелекому є по всій країні, і навряд чи виділення та встановлення кількох телефонних будок у парку буде для них надто складно або дорого; тим більше зараз, коли компанію купив Рінат Ахметов :) Як пише джерело, "чимало рівнян відгукнулося й для бібліотек зібрали понад сотню книг", і я впевнена, що інтелігентні городяни з інших міст легко зберуть/набуккросять ще кільканадцять сотень книжок для подібних соціально-відповідальних бібліотечно-громадських проектів.      

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...