пятница, 18 января 2019 г.

#Кватро - #BellaCiao (Итальянская народная песня). #П'ятничне

Это вообще должен был быть допис для моего средненького, то бишь Бібліотечного автобану. Но сегодня день такой странный... всё смешалось: люди, кони. Не в тот аккаунт попала второпях. Ладно, значит, как в том анекдоте: не судьба :). Анекдот будет ниже.

Гадаю, вже всі давно змирилися з тим фактом, що якщо до керма на бібліотечному автобані доривається мама трьох дітей та, за сумісництвом, автор трьох навколобібліотечних блогів, то на нашій навколобібліотечній трасі не буде води. Хіба що трохи влітку, коли це так життєво необхідно :). Проте буде багато пісень та танців як на бібліотечній, так і на релакс-антистрес хвилі. Бо треба ж і мамі інколи розслаблятися. Тому: італійська народна пісня "Ой, прощавай, красуню!". Ну, або якось так... бо чи означає Чао в даному випадку прощання, чи вітання, науке это неизвестно :). Спокійної та врівноваженої всім п,ятниці.

Знаю - чула, читала, бачила, що ви чудово попрацювали цього тижня. А це означає, що прийшов час і трохи культурно... ну або НеКультурно, проте креативно - це зараз дуууже модно :) - відпочити. Зі Святом, яке наступає! Нехай хрещенська вода надасть всім нам сили й наснаги на весь 2019. Рік буде непростий... одразу попереджаю, і не кажіть потім, що не чули. Особливо починаючи з березня. Але ж це не 1937 і навіть не 1941. А значить надія є :)).

 

А теперь и обещанный анекдот. Из пункта А в пункт Б вышел первый пешеход. Из пункта Б в пункт А ему навстречу вышел второй пешеход. Но они так и не встретились. Почему, как так, спросите вы. А не судьба :))

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...