воскресенье, 27 января 2019 г.

Створюємо гарний НеРобочий настрій заходу)

Всі ми добре знаємо, або хоча б здогадуємося, що відповідний святковий-робочий-НеРобочий і тд настрій культурного заходу створюється задовго до старту власне самого заходу. Я створювала серед друзів і ворогів) , якщо хтось так вже дуже хоче себе називати:) відповідний настрій останні 3 місяці як мінімум. Вже й сама повірила, що буде кльово ;)

Ну добре, ще один ліричний відступ, доки створюється наш офіційний, НеОфіційний та неформальний логотипи. А далі вже фсьо, arbeiten. На работу, как на праздник. Иначе какой смысл вообще работать, если работа тебе не нравится??

Отже, думала почну з танго. Або Абби з Тіною Тьорнер. А не починається). Вальс, леді та джентельмени. Как в лучших домах ЛондОна и Парижа. Настраиваемся: поём диссертации, танцуем дипломы. Можно и наоборот. Можно просто нервно курить в сторонке свой айкос или кальян и тихо завидовать. Ещё можно Свой диплом красиво нарисовать и продать на благотворительном аукционе-редатоне, который тоже там будет. Снова сболтнула лишнее :).

Не переживайте за свої пейзажи з портретами і натюрмортами. Люди там зберуться лише хоороші, поганих я вже давно з фб друзів повидаляла, ну або ще до весни повидаляю :). SpeedDating культурний такий, інтелектуальний (ми ж в наукову бібліотеку йдемо найкращого ВУЗу країни, українського Стенфорда!) там теж буде. Ну і невеличкий, нехай і не віденський нафталіново-вазеліновий, але бал. Прошу в джінсах з рваними колінками не приходити :). Нє, ну якщо порвалися раптом, то звичайно можна... криза на дворі. але боюся, вони до довгих вечірніх суконь та костюмів і гарних модних рожевих)) сорочок молодих і не дуже) чоловіків якось не дуже пасуватимуть. Як і надто короткі суконки, на які очевидно виробники шкодують більше матерії, щоб на таких дурах, які їх активно купують та вміють не скромно (як ми раніше) одягатися, а лише скромно роздягатися, ще більше заробляти. Це не я, до речі, це Акунін сказав, коли останній раз у Львові в центрі міста літом пройшовся. Яка там у твітері в коментах драчка після цього почалася... правда ж завжди очі колить :). І потім не кажіть, що я про дрес код здорового глузду не попереджала...






1 комментарий:

  1. Для цього проекту спонсором або партнером стати Не пізно ніколи. Пишіть, спешите, звоните. Будут деньги или подарочные сертификаты - высылайте :))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...