вторник, 26 октября 2010 г.

А бабочка крылышками бяк-бяк-бяк-бяк

Або київські несподзянки очами колишньої львів'янки

Сьогодні зранку в метро на станції Університет почула щось з репертуару Й.С. Баха у виконанні скрипки (незвично т.я. до цього чула й сама пробувала виконувати такий репертуар виключно на фортепіано й клавесині подивіться тут в МР3).

Піднялася трохи вище - хлопці-студенти (консерваторія недалеко) стоять із скрипками та "культурно зароблять гроші" + тим самим створюють оптимістично-романтичний настрій всім пасажирам підземки. Постояла ще трохи - почався Чайковський... дала їм 1 гривню :)

А вчора ввечері, проходячи по Хрещатику, побачила, що на місці колишнього дорогого та (судячи з того, що він таки врешті-решт закрився) нікому не потрібного магазина відкрився книжковий клуб ЧИТАЙ-ГОРОД - заходьте!

Не знаю, кому як, але мені стало приємно... хоча б від того, що нарешті в самому центрі нашої столиці почали відкривати й щось окрім бутіків та ресторанів.

Може й до нової сучасної бібліотеки колись доживемо... По крайній мірі, на центральних станціях метро вже давно рекламується київська молодіжна бібліотека "Молода гвардія", і це вже непоганий початок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...