вторник, 12 октября 2010 г.

Незабаром - Microsoft BlogtoberFest 2010!

Шановні блогери - приєднуйтесь! Може, нарешті познайомимося в реалі - я буду з довгим волоссям і у терракотовій блузці :)

23 жовтня 2010 компанія «Майкрософт Україна» проводить неформальну конференцію для блогерів та ентузіастів соціальних медіа Microsoft BlogtoberFest 2010. Блогерський фестиваль – це платформа для обміну ідеями, досвідом і знаннями, для спілкування і нових знайомств, для роботи і для розваг.

На BlogtoberFest популярні блогери поділяться секретами створення привабливого контенту та просування блогів. Представники рекламних агенцій розкажуть про фокуси у соціальних медіа, які спонукають нас із захватом брати участь у рекламних акціях. Компанія «Яндекс» представить дослідження української блогосфери, а Microsoft презентує можливості оновленого браузера Internet Explorer 9.

Участь у конференції Microsoft BlogtoberFest 2010 безкоштовна, але виключно за попередньою реєстрацією. З 18 жовтня реєстрація буде відкрита для всіх охочих, доки залишаються місця.
Якщо ви ведете блог, відчуваєте захват від того, як соціальні медіа змінюють наше життя, або працюєте в інтернет-сфері, то на BlogtoberFest ви знайдете багато однодумців і поринете у наелектризовану атмосферу передових технологій. Детальніше

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...